DevReach – световна конференция за Microsoft технологии

На 9 и 10 октомври 2006 г. в Международния изложбен център в София ще се проведе конференцията DevReach – специализиран форум за Microsoft разработчици и специалисти с участието на 12 водещи световни лектори.

В България за пръв път се организира технологична конференция на толкова високо ниво. DevReach е събитие от ранга наTech·Ed,Microsoft PDC,VSLive! иDevConnections. Това е първата международна конференция на Балканите, фокусирана изцяло върху последните тенденции в разработката на софтуер с технологии на Майкрософт. Конференцията е уникална за региона с участието на 12 световноизвестни лектори, добре познати в индустрията. Сред тях са Гокшин Бакър, Ричард Кембъл, Стивън Форте, Карл Франклин, Кати Геро, Джули Лърман, Ангъс Логан, Сахил Малик и Тед Нюард. Българският опит в областта на високите технологии ще бъде споделен от Владимир Чалков, Мартин Кулов и Христо Дешев. Конференцията впечатлява със значителното си разнообразие от лекции – над 20, разделени в 3 паралелни сесии, посветени на SQL Server, ASP.NET и тенденциите в развитието на средствата за разработка като цяло.

Организатор на DevReach e Националната академия по разработка на софтуер (НАРС), а официални спонсори са telerik и Microsoft. Българска асоциация на разработчиците на софтуер (БАРС) е партньор на събитието.

Цената за участие в уникалното за България събитие, в зависимост от избрания пакет, варира от 56 лв. до 250 лв. за VIP гости. Таксите са многократно по-ниски от тези за аналогични конференции в Западна Европа и Северна Америка.Предвидени са специални отстъпки за ранна регистрация, за студенти и организирани фирмени посещения.

На обществото на Microsoft разработчиците се дава високотехнологична информация, която обхваща изграждането на сигурни, надеждни и високопроизводителни приложения. Всяка от лекциите съчетава задълбочената теоретична основа с богатия практически опит на лекторите.

Целта на конференцията DevReach е тя да се превърне в притегателно място за разработчиците на софтуер от Източна Европа, които използват технологиите на Майкрософт, където те да могат да се докоснат до най-новите тенденции и да почерпят опит от водещите имена в света.

Посетете DevReach – The Premier Conference for Microsoft Technologies in Bulgaria!