Партньори

SoftUni Logo

Софтуерен университет (СофтУни)

Софтуерният университет (СофтУни) предоставя качествено образование, професия и работа на хиляди млади хора с една от най-търсените професии в света – софтуерен инженер. Освен съвременни технологични знания и силни практически умения по разработка на софтуер СофтУни предлага и диплома за висше образование (чрез партньорски програми с акредитирани университети и колежи). Научете повече от сайта на Софтуерния университет: http://softuni.bg

java.net member

java.net

java.net е общност от софтуерни инженери, разработчици, технологични специалисти, технологични фирми, научни работници и научноизследователски звена, която стои в основата на цялостното развитие на Java платформата. Общността се подпомага официално от Sun Microsystems и обединява усилията на цялата индустрия за разработката и популяризирането на иновативни Java проекти и технологии, включително и развитието на самия език и платформа Java.

Java User Groups

Java User Groups

Българска асоциация на разработчиците на софтуер (БАРС) е официален член на JUG program, локален представител на световната Java общост в България. Java потребителските групи представляват локални организации по целия свят, които обединяват малки и големи групи от индивидуални специалисти, които имат силен интерес към Java технологиите. Java потребителските групи провеждат регулярни формални и неформални сбирки, конференции и семинари, на които събират своите членове с цел обмяна на технологична информация, свързана с Java. Като член на Java обществото БАРС организира семинари за софтуерни инженери, голяма част от които са свързани пряко или непряко с Java технологиите.

INETA
INETA

Българска асоциация на разработчиците на софтуер (БАРС) е официален член на международната .NET асоциация INETA. INETA е независима организация, която подпомага и координира общностите на .NET разработчиците и .NET потребителските групи по света. Тя се управлява от лидерите на .NET потребителските групи, които членуват в нея. Дейността на INETA се подпомага от Microsoft и други компании. Като член на .NET обществото БАРС организира семинари за софтуерни инженери, голяма част от които са свързани пряко или непряко с .NET технологиите.

IT Boxing
IT Boxing

IT Boxing шампионатът е проект на Българска асоциация на разработчиците на софтуер (БАРС), който събира привърженици на различни софтуерни технологии и технологични доставчици в отворена дискусия на тема „коя е по-добрата технология“. По време на тези събирания привърженици на двете технологии, които се противопоставят, защитават своята визия за по-добрата технология чрез презентации, дискусии и открит спор, който може да завърши с директен сблъсък с гумени боксови ръкавици.

ISECA Logo

Асоциация за информационна сигурност

Асоциацията за информационна сигурност (ISECA) е неправителствена организация, чиито цели са да популяризира необходимостта от информационна сигурност, да насърчава високото ниво на професионализъм и етика в областта на ИС и да запознава обществото с технически и други въпроси, свързани с изграждането, управляването и поддържането на информационната сигурност.

IASA Logo

Международна асоциация на софтуерните архитекти

Международната асоциация на софтуерните архитекти (IASA) е организация с идеална цел, която работи за създаване на мрежа в средите на софтуерните архитекти, в която те да обменят знания, да дискутират своите архитектурни виждания, проекти и постижения и да се запознават с новите тенденции, стандарти и технологични иновации в областта на проектирането на софтуерни системи и ИТ решения.

СофтУни БУДИТЕЛ - лого

СофтУни БУДИТЕЛ – училище на бъдещето

Частна професионална гимназия по дигитални науки „СофтУни БУДИТЕЛ“ е иновативно учебно заведение, специализирано в областта на информационните технологии и дигиталните науки. Тя предлага съвременна и адаптивна учебна програма, която е съобразена с най-новите тенденции в технологичния свят. Училището обединява опитни преподаватели и експерти в областта на IT, които предоставят на учениците практически знания и умения, необходими за успешна кариера в сферата на дигиталните технологии. Сред основните цели на гимназията е да развива критичното мислене, креативността и иновативния подход към решаването на проблеми у своите ученици, като ги подготвя за предизвикателствата на бъдещето в дигиталния свят.